flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Помічник судді Ярослав Буренко потрапив до списку номінантів рейтингу «ТОП-50 видатних особистостей нашої області – 2019»

30 січня 2020, 10:20

А пам'ять жива! Саме цими словами організатори забігу у місті Сумах «Шаную воїнів, біжу за героїв України» намагалися привернути увагу суспільства до такої болючої теми як пам'ять про загиблих українських героїв, що віддали найцінніше за Батьківщину – своє життя!

Господарський суд Сумської області пишається тим, що наш співробітник – Ярослав Буренко, колишній АТОвець, який працює на посаді помічника судді, запропонував провести благодійний забіг, зібрав команду однодумців та організував захід, що вперше відбувся у Сумах 25 серпня 2019 року. Понад 100 небайдужих громадян – це і учасники бойових дій, сім’ї загиблих і просто патріоти, взяли участь у цьому заході і кожен із учасників присвятив свій забіг загиблому воїну.

Раді повідомити, що Ярослав Буренко у списку номінантів рейтингу «ТОП-50 видатних особистостей нашої області – 2019», який щороку створює газета «Панорама».

Його номер для голосування – 11.

Колеги, давайте підтримаємо Ярослава!

 Нам дуже приємно відзначити, що працівники судової системи є соціально активними громадянами, які не тільки постійно та й у всьому слідують одвічним людським цінностям, але й вміють розповсюджувати їх навколо себе та створювати свою команду однодумців.

 Голосуйте за посиланням:

http://www.vsisumy.com/polls/nominanti-reytingu-top-50-vidatn