flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Сумської області: історія і сучасність

30 січня 2013, 10:19

Науково-практичне видання «Господарський суд Сумської області: історія і сучасність» вийшло друком до Дня працівників суду.

У книзі висвітлюються питання виникнення та розвитку господарської юрисдикції в Україні, становлення господарського судочинства в Сумській області (від заснування облдержарбітражу у 1939 році до сучасного суду).

З її сторінок кожен, хто виявляє інтерес до господарського судочинства дізнається про всіх керівників системи облдежарбітражу, арбітражного, а нині господарського суду області. Проаналізовано внесок кожного з керівників у становлення системи господарського судочинства, їх досягнення та умови роботи, ці матеріали ілюструються архівними джерелами.

Але «Господарський суд Сумської області: історія і сучасність» не лише історичний нарис. У книзі аналізується сучасна структура суду та його апарату, функції та особливості цього суду.

Видання розповідає про очільників системи господарських судів, керівників та суддів господарського суду Сумської області, їх професійні здобутки, а також не оминає увагою кожного працівника, який забезпечує ефективну роботу суду.

З електронною версією можна ознайомитись за посиланням:

«Господарський суд Сумської області: історія і сучасність» .pdf 4.4 Mb