flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер разом із своїми студентами із СНАУ представили наукові роботи на всеукраїнському конкурсі

28 березня 2019, 14:55

Суддя-спікер Господарського суду Сумської області Юлія Джепа, яка за сумісництвом працює доцентом кафедри правосуддя Сумського національного аграрного університету, взяла участь у Всеукраїнському конкурсі студентських робіт разом зі своєю студенткою Юлією Карпік, що проходив в Запоріжжі. Це конкурс було організовано для студентів юридичних факультетів вищих навчальних закладів України. Сумська делегація, зокрема, представила наукову роботу за темою – «Врегулювання спорів за участю судді – нові стандарти адміністративного судочинства».

 Як повідомила учасниця конкурсу Юлія Карпік, поділившись своїми враженнями, такі події створюють нові можливості для інтелектуального та наукового розвитку. Вдосконалення й особливе значення має підтримка та особистий вклад наставника: «Мала честь брати участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт в галузі Адміністративного права і процесу у Запорізькому Національному Університеті. Неймовірно вдячна Альма-матер, а особливо своєму науковому керівникові Юлії Артурівні Джепі за мудре керівництво моїм дослідженням, високий професіоналізм, натхнення, постійну моральну та психологічну підтримку. Ви — еталон сучасного керівника, який надихає своєю мудрістю, харизмою та лідерськими якостями. Який не є досвід: негативний чи позитивний – це все одно досвід! А в нашому разі — він дуже корисний».

 Юлія Джепа повідомила, що участь в конкурсах - це завжди нові ідеї, можливості, шлях для молоді відточити здібності та проявити характер. В умовах реформування судової системи має особливе значення виховання й підготовка нової юридичної еліти, яка через кілька років представлятиме або розглядатиме інтереси громадян або держави в судовій залі.