flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Docudays.ua продовжує трансляцію фільмів з прав людини на базі суду

14 листопада 2018, 17:12

 

У Господарському суді Сумської області триває  місяць XV Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.

Цього разу глядачі переглядали фільм Єнні Нюберґ «Сіева» – це інтимний та поетичний погляд на ніжний різновид вуличого танцю. Він цілеспрямовано відкидає агресивний пафос традиційного брейк-денсу, натомість танець сіева є м’яким і вразливим. Це спосіб розкрити власну сором’язливість і несміливість, страхи і надії. Стрічка Нюберґ розповідає про гурт молодих танцівників і показує, як вони використовують сіеву для вираження своєї невпевненості та мрій. 

Як зазначає керівник апарату Господарського суду Сумської області Ольга Кулібаба: «Фундаментальна риса документального кіно -– людина. Розповідь про людину. І особисто мені приємно відзначити що ми долучилися до наслідування вищих європейських правових цінностей і всеукраїнського руху із захисту прав людини. Адже подібні акції розширюють правосвідомість. Сподіваюсь всі теми, які будуть представлені на кінофестивалі, будуть цікавими для вас та  знайдуть відгук у вашому світосприйнятті».

 

 

 

 

Всі кінопокази є відкритими, запрошуємо протягом листопада щосереди о 15-30.