flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Команди судів зустрілися в турнірі з настільного тенісу

09 жовтня 2018, 12:27

До Дня юриста спортивні команди Господарського суду Сумської області  та Сумського окружного адміністративного суду зустрілися у товариському турнірі з настільного тенісу. Суди виставили найкращих своїх гравців із цього виду спорту. Команду Господарського суду Сумської області представляли: Святослав Шаповал, Дмитро Дяченко, Роман Малюк, Володимир Балицький. За кольори Сумського окружного адміністративного суду грали: Вадим Кліщенко, Олександра Терехова, Олексій Ярош, Олександр Прилипчук.

Напередодні гри відбулися жеребкування де визначилися, хто з ким вступить у тенісний двобій. Гра тривала з трьох періодів до 11 очок, за підсумками яких і визначався  переможець.

Як зазначає, головний арбітр змагань, суддя Господарського суду Сумської області Олександр Коваленко, усі гравці продемонстрували видовищну і блискавичну гру, яка захоплювала своєю технікою та майстерністю.  Вболівальники палко підтримували своїх улюбленців та скандували їх ім’я, що надавало  гравцям впевненості у своїх силах і, що саме вони повинні виграти ці змагання, а до бажаної перемоги  залишається один-два  вирішальних ударів.

Приз глядацьких симпатій отримала єдина жінка турніру, яка представляла адміністративний суд - Олександра Терехова.

Цікаво було спостерігати за тенісними баталіями, що відбувалися в приміщення Сумського окружного адміністративного суду. У турнірі переможених не було. Головне - перемогла дружба і бажання й надалі проводити такі зустрічі!