flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер привітала студентів та своїх колег науковців із Днем знань

03 вересня 2018, 17:04

Суддя-спікер Господарського суду Сумської області, кандидат юридичних наук факультету правознавства Сумського національного аграрного університету  Юлія Джепа привітала студентів і колег із Днем знань і початком навчального року.

«Шановні першокурсники, позаду залишилися зовнішнє незалежне оцінювання, виснажливі іспити, попереду – цікаве студентське життя, незабутні роки, які залишаться у вашій пам’яті назавжди. Бажаю вам стати гідними членами нашої міцної та дружньої родини. Від щирого серця вітаю вас з початком нового навчального року та з Днем знань! Цей день сповнений хвилювань, але водночас є чудовим і світлим святом для всіх, хто живе за особливим навчальним календарем. Ми з вами стоїмо на порозі цікавих відкриттів, нових звершень та перемог!

Шановні колеги! Дозвольте висловити вам слова великої вдячності за вашу невичерпну енергію, ентузіазм, натхнення, самовіддану працю, високий професіоналізм!

Бажаю усім мирного неба над головою, приємних посмішок, гармонії, тепла й нових неймовірних звершень в ім’я процвітання України!».