flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Господарського суду взяли участь в Дні знань в Сумському національному аграрному університеті

03 вересня 2018, 11:29

Заступник голови Господарського суду Сумської області Оксана Соп'яненко та суддя-спікер суду і по сумісництву викладач з адміністративного процесу та господарського права СНАУ Юлія Джепа взяли участь у святкових заходах з нагоди Дня знань та посвяти першокурсників юридичного факультету в студенти Сумського національного аграрного університету.

Першим із привітальним словом до присутніх звернувся проректор Сумського національного аграрного університету Микола Курило, святкову програму продовжив концерт, який підготували творчі колективи вищого навчального закладу.

Як зазначає заступник голови Господарського суду Сумської області Оксана Соп'яненко, в СНАУ вирувала щира і доброзичлива атмосфера юридичного факультету, яка готує нове покоління правників, а тому варто зберігати спадкоємність поколінь, йти на контакт та спілкуватися з молодими юристами. З-поміж інших університетів, студенти СНАУ часті гості в Господарському суді і активно беруть участь в спеціальних правових квестах та екскурсіях.

Юлія Джепа побажала студентам опанувати нові знання на шляху здобуття нової професії, взаєморозуміння з викладачами, зустріти добрих і надійних друзів, ніколи не зупинятися на дорозі знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! А викладачам – старанних і вдячних студентів, які зможуть повністю реалізувати накопичені знання і своїми здобутками зміцнювати авторитет університету.