flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем прапора та з Днем Незалежності України!

23 серпня 2018, 10:43

Шановні друзі, коллеги, жителі Сумщини, українці!

Вітаю вас з Днем Прапора та з Днем Незалежності України!

Згідно з частиною 1 статті 16 Закону України "Про судоустрій і статус суддів України", Символами судової влади є державні символи України - Державний Герб України і Державний Прапор України.

День Державного Прапора - це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий,  героїчний  шлях, утвердивши, віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор.

Дата проголошення незалежності Україна стала поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту. За роки незалежності нам вдалося подолати труднощі становлення демократії держави. І навіть у настільки нелегкий період  економічного спаду наш народ, завдяки працьовитості та цілеспрямованості, вносить гідний внесок в розвиток нашого рідного міста та всієї України.

 Від усієї душі бажаю вам міцного здоров'я, щастя, добра, достатку, миру, наполегливості і перемог у вирішенні життєво важливих проблем нашого міста і подальших успіхів у всіх справах і починаннях в ім'я процвітання незалежної України!

З повагою, голова Господарського суду Сумської області Резніченко О.Ю.