flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прозоре та ефективне судове управління

01 серпня 2018, 11:25

Заступник керівника апарату Олександр Лебедь у ці хвилини бере участь в семінарі з питань справедливого судового адміністрування, що проходить в Одесі. Мета навчання – зміцнення судового управління в контексті судової реформи України. Адже завдання з якими зіштовхуються керівники апаратів судів при подоланні цих викликів включають необхідність запровадження системи основних компетенцій, запровадження системи електронного управління судом, організація електронного документообігу, організаційні питання по роботі з електронними доказами, перегляд та оновлення організаційних процедур тощо.

Як зазначає заступник керівник апарату Господарського суду Сумської області Олександр Лебедь, мова йде про те, щоб створити в Україні таку судову систему, яка, керуючись принципом верховенства права, забезпечить людям справедливе, доступне і швидке правосуддя, захистить права громадян на національному рівні. А судді можуть бути ефективними коли ефективною є система судового адміністрування
Цей семінарі організовано за підтримки Програми розвитку комерційного права Міністерства торгівлі США у співпраці з Вищою Радою правосуддя.