flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось засідання у справі про визнання укладеним договору співробітництва щодо будівництва торгівельного центру

29 квітня 2015, 15:40

 

Відбулось засідання у справі № 920/1237/14 за позовом  СП «Укртехносінтез» і ФОП Дашутіної Т.П. до Управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради.

Позивачі просять суд визнати укладеним договір співробітництва щодо будівництва торгівельного центру в м. Суми  по вул. Набережна річки Стрілка. (поблизу універмагу «Київ»).

Відповідачі заперечують факт укладання договору.

Ділянка знаходиться в постійному користуванні Управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради. Позивачі вимагають передати земельну ділянку площею 0,2696 га за адресою: м. Суми, вул. 1-ша Набережна р. Стрілки, 1а та нотаріально засвідчені копії правовстановлюючих документів на право постійного користування земельною ділянкою.

За результатами засідання було задоволено заяву про вступ у справу Гапуніча В.С. в якості третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору.

Наступне засідання призначено на 25.05.2015.

Під час розгляду справи відбулось пікетування будівлі господарського суду Сумської області представниками ринку, що знаходиться на цій ділянці, осередку ВО «Свобода», громадських організацій.