flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оновлено Правила пропуску до будівлі суду

31 липня 2023, 17:58

Спільним наказом Господарського суду Сумської області та територіального управління Служби судової охорони у Сумській області 31.07.2023 внесено зміни до Правил пропуску осіб до будівлі Господарського суду Сумської області та на його територію транспортних засобів https://su.arbitr.gov.ua/sud5021/pres-centr/news/1237398

Змін зазнав п. 2.15, який викладено в такій редакції: Інформація щодо осіб, які пропускаються до будівлі Суду та не є його працівниками, заноситься співробітниками (працівниками) Управління до Електронної системи обліку відвідувачів суду, перелік даних якої відповідає Журналу відвідувачів (додаток №1). У випадку неможливості використання Електронної системи, інформація заноситься до Журналу. Реєстрація відвідувачів не здійснюється у випадку пожежі, вибуху та інших надзвичайних ситуацій, що створюють загрозу життю і здоров’ю осіб, які перебувають у приміщенні суду, а також у випадку необхідності доступу до найпростішого укриття під час сигналу «Повітряна тривога».

Також, додано п. 2.22. Під час сигналу «Повітряна тривога» співробітник (працівник) Управління забезпечує доступ до найпростішого укриття осіб, які мають намір ним скористатись. 
В іншій частині Правила пропуску не змінились.