flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочато перевірку суддів

24 листопада 2014, 12:29

Н А К А З від 24 листопада 2014 року № 5

Про початок проведення перевірки
суддів господарського суду Сумської
області, передбаченої Законом України
«Про очищення влади»

Відповідно до Закону України  «Про очищення влади», «Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 563, Плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 1025-р., керуючись статтею 34 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»

НАКАЗУЮ:

1. Встановити днем початку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади:
- щодо голови господарського суду Сумської області - 01.12.2014;
- щодо заступника голови господарського суду Сумської області - 05.12.2014;
- щодо суддів господарського суду Сумської області - 10.12.2014.

2. Відповідальним за проведення перевірки визначити організаційно-кадровий відділ господарського суду Сумської області.

3. Особам, зазначеним в абзацах 3 - 4 пункту 1 цього наказу, в десятиденний строк з відповідного дня початку проведення перевірки подати до організаційно-кадрового відділу господарського суду Сумської області власноручно написану заяву про проведення перевірки за формою згідно з додатком 1 або додатком 2 до цього наказу разом з декларацією про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, складену за формою що встановлена Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції», а також копію паспорта громадянина України.

4. Організаційно-кадровому відділу господарського суду Сумської області забезпечити оприлюднення цього наказу в день його видання на офіційному веб-сайті господарського суду Сумської області та в той самий день довести до відома осіб, які підлягають перевірці.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Голова суду                                                                               О.В.Коваленко