flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання голови суду Жерьобкіної Є.А. із Днем незалежності України

20 серпня 2021, 15:10

 

Дорогі колеги, друзі, українці вітаю вас із Днем Незалежності України!

      З кожним роком розбудови і розвитку України поглиблюється усвідомлення, важливості цього дня — 24 серпня 1991 року, коли на позачерговій сесії Верховної Ради України  депутати проголосували “за” ухвалення Акту проголошення незалежності України, яким створено  самостійну українську державу.             

     Ця визначна дата увійшла в історію нашої держави золотою сторінкою, започаткувавши нову епоху, законодавчо закріпила вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення нашої нації.              Незалежність нашої держави має багатовікову історію від Антської держави, пройшовши крізь епоху українського козацтва, національного руху в роки Центральної ради, радянський устрій, перебудову і до сучасного етапу - років європейської, незалежної України.              Відомий український філософ Михайло Грушевський писав: «Завдяки історичній пам’яті людина стає особистістю, народ — нацією, країна — державою. Вся наша надія – в нас, вся сила – в народі». Тож, пам’ятаючи, якою ціною нашій державі дістався суверенітет, із покоління в покоління, передаючи одвічні традиції нашої свободи і незалежності, цей день хочеться відзначити з особливим настроєм і молитвою за тих, хто виборював її ціною власного життя! З гордістю і вірою в її процвітання!            

    Від імені колективу Господарського суду Сумської області щиро вітаю вас із  тридцятою річницею Дня незалежності України! Зичу родинного тепла, щастя, добробуту, достатку, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах та починаннях, миру та єдності!    

 

фото: Сергій Бугаєнко