flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Сумської області набрав високий бал при оцінці рейтингу за модулем «Задоволеність роботою суду його клієнтами»

02 серпня 2021, 14:23
В рамках співпраці ГО “Бюро правничих комунікацій” із судами Сумської області було проведено опитування відвідувачів судів щодо їх задоволеності якістю послуг: доступність суду, зручність та комфортність перебування, повнота, якість та доступність інформації, сприйняття роботи працівників апарату суду, дотримання строків, сприйняття роботи суддів.
Так, Госпордарський суд Сумської області набрав середній інтегральний показник за всіма вимірами якості - 4, 72 балів, при середньому по області - 4,32.
Це опитування проводилось в режимі онлайн, будь-хто з учасників судових проваджень міг взяти в ньому участь. А отримана інформація буде використана для розробки ефективних рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до судів.
Реалізація цього проєкту стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя».