flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Сумах відбувся забіг "Шаную воїнів, біжу за героїв України"

27 серпня 2019, 15:48

Одним з організаторів цього заходу є помічник судді- спікера Господарського суду Сумської області Ярослав Буренко, який постійно бере участь в спортивних змаганнях, а також Ярослав є учасником бойвових дій на території Донецької та Луганської областей.
Цю акцію він провів спільно із однодумцями: виконавчим директором клубу "Шанс"Андрієм Букіним та представниками організації "Race Projekt" Владиславом Дібровим та Віталієм Івахом.

Подію було організовано аби віддати шану тим, хто поклав своє життя за територіальну цілісність, мир та добробут в Україні, подякувати та підтримати близьких героїв.

На забіг у Сумах зібралися понад сто небайдужих сумчан, серед яких як професійні спортсмени, так і аматори, поліцейські, вчителі, юристи, військовослужбовці, рідні та близькі загиблих героїв.

Участь в бігу взяли і співробітники Господарського суду Сумської області: Вікторія Молодецька (секретар судового засідання), Анна Кириченко-Шелест (секретар судового засідання), Антон Сидорук (помічник голови суду), Ярослав Буренко (помічник судді-спікера).

Антон Сидорук,після пробігу поділився своїми враженнями: "Хочу подякувати організаторам та особливо моєму колезі та другу — Буренку Ярославу. Все було на дуже високому рівні. Це був не просто забіг, а захід з глибоким змістом, в який організатори вклали душу. Хочу подякувати воїнам та їх сім‘ям. Приємно було пробігти серед людей, які крім здорового способу життя не байдужі й до соціальних проблем. Дуже був приємно здивований колегами по роботі — Кириченко Анною та Вікторією Молодецькою, які з легкістю подолали відстань у 5 км. Крім того, здивували люди, які в два рази старші за віком, однак не дали навіть шансу наздогнати їх. Суми — місто спортивних, здорових і небайдужих людей".

Організатори сподіваються, що цей забіг стане традиційний в нашому місті.