flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд бере участь у проведенні опитування учасників судових проваджень з використанням методології карток громадського звітування

26 лютого 2019, 15:35

Господарський суд Сумської області візьме участь в моніторингу «Проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням методології карток громадського звітування (КГЗ) в Чернігівській та Сумській областях у партнерстві з громадською організацією «Північна правозахисна група» (м.Суми).
Мета проекту - це покращення доступу громадян до суду та підвищення ефективності продуктивності та якості роботи судових установ. Проект триватиме із 15 лютого по 15 липня 2019 року.Основна його задача - є отримання інформації про стан задоволеності відвідування конкретного суду, якістю судових послуг. В рамках моніторингу відбудуться робочі зустрічі із керівництвом судів, проведення фокус-групових дискусій, навчання інтерв’юерів, круглі столи, обговорення підсумків.
Як зазначає керівник апарату Господарського суду Сумської області Ольга Кулібаба, участь в моніторингу дозволяє вдосконалити роботу суду, піднятися на ще вищий щабель у своїй діяльності та максимально наблизитися до суду європейського зразка, як того вимагає судова реформа.

Проект «Проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням методології карток громадянського звітування (КГЗ) в Чернігівській та Сумській областях» реалізує Чернігівський громадський комітет захисту прав людини у партнерстві з громадською організацією «Північна правозахисна група» (м. Суми) за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя».