flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про роботу суду в період карантину!

24 лютого 2021, 10:40

На період дії карантину установленого постановою КМУ від 09 грудня 2020 № 1236 господарський суд Сумської області продовжує здійснювати розгляд господарських спорів відповідно до норм ГПК України з урахуванням окремих протиепідемічних обмежень.

Суд працює у звичному режимі роботи з 9-00 до 18-00 з обідньою перервою з 13-00 до 13-45 ( у п’ятницю з 09:00 до 16:45).

Прийом вхідної кореспонденції здійснюється через поштову скриньку, яка розміщена на першому поверсі біля поста судової охорони. Одержана кореспонденція невідкладно передається для реєстрації у встановленому законодавством порядку. В поштову скриньку суду здійснюються подання всіх процесуальних документів у справах (позовних заяв, заяв, скарг, відзивів, клопотань, заяв про отримання копій судових рішень, інших заяв, клопотань у судових справах) та звернень до суду з інших питань.
Інформацію про реєстрацію та подальший рух поданої через поштову скриньку вхідної кореспонденції можна отримати за телефоном 0542-77-52-36.

Крім того, документи можуть подаватись через електронну пошту суду inbox@su.arbitr.gov.ua, особистий кабінет в системі «Електронний суд» або поштою.
Крім звичайного режиму судових засідань, суд здійснює засідання в режимі відеоконференції в системі EASYCON як з іншими судами, так і з використання власних технічних засобів учасників судового засідання.

Тимчасово призупинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду.

Здійснюється посилена обробка приміщень дезінфікуючими засобами.