flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Господарського суду Сумської області Юлія Джепа продовжує проходження онлайн-тренінгу щодо правової охорони інтелектуальної власності в ЄС

21 вересня 2020, 16:53
Суддя Господарського суду Сумської області Юлія Джепа продовжує проходження онлайн-тренінгу для українських суддів щодо правової охорони інтелектуальної власності в ЄС та інших провідних юрисдикціях. Це навчання організоване Проєктом Університету Queen Mary у Лондоні, UKAID та Посольством Великої Британії в Україні, на підтримку створення в Україні Вищого суду з питань інтелектуальної власності.
 
На другому етапі тренінгу залучені відомі фахівці у сфері інтелектуальної власності з усього світу, зокрема, адвокати та науковці: Доктор Александер фон Мюлендал, Професор, д.ю.н., адвокат (Німеччина), Пан Джон Хілл, викладач курсу «Інтелектуальна власність для бізнесу», Центр вивчення комерційного права Університету Квін Мері у місті Лондон, практикуючий адвокат «солісітер» у Верховному суді (Велика Британія), Д-р Грехем Датфілд, Професор з міжнародного управління у Школі права, Університет міста Лідз, (Велика Британія); патентні повірені: Д-р Девід Маскер, професор з міжнародного права промислових зразків, Центр вивчення комерційного права Університету Квін Мері у місті Лондон, сертифікований патентний повірений, європейський патентний повірений, адвокат-патентний повірений, європейський повірений з товарних знаків та промислових зразків (Велика Британія), Пан Гуілим Робертс, Голова Патентного агентства «Кілберн та Строуд», адвокат з права інтелектуальної власності (Велика Британія); а також судді: суддя Райен Калден, Апеляційний суд Нідерландів (Нідерланди), Д-р Клаус Бахер, Заступник Головуючого судді, X. Сенат цивільного права (патентне право), Верховний суд Німеччини (Німеччина); Її Честь Кейтлін М. О’Мейлі, Апеляційний суд США Федерального округу (США), Його Честь суддя Річард Арнольд, Високий суд правосуддя Великої Британії (Велика Британія).
 
За словами судді Господарського суду Сумської Юлії Джепи: «Визнані фахівці діляться з нами своїм досвідом у сфері захисту від недобросовісної конкуренції, комерційної таємниці, промислових зразків та патентів у країнах ЄС та міжнародного регулювання. У зв’язку з чим даний захід є унікальною можливістю отримати нові ґрунтовні знання, запозичити найкращий світовий досвід при розгляді IP-спорів та є надзвичайно важливим для формування компетентного суддівського корпусу. Scientia potentia est!”