flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа про землі полігону у Радьківці

20 квітня 2017, 16:32

Господарський суд Сумської області розглядає справу №920/1099/16 за позовом Військового прокурора Сумського гарнізону в інтересах Міністерства оборони та Квартирно-експлуатаційного відділу до Сумської райдержадміністрації про визнання недійсним розпорядження в частині надання земельної ділянки площею 2,48 га для ведення особистого селянського господарства.

У справі призначено судову земельно-технічну експертизу. Експертиза призначається для роз’яснення питань, що виникають при вирішенні господарського спору і потребують спеціальних знань

Перед експертом по поставлено питання: чи накладаються межі земельної ділянки виділеної для ведення селянського господарства та ділянки військового містечка  Сумського гарнізону розташованої на території Стецьківської та Битицької сільських рад.

Провадження у справі зупинено на період проведення експертизи.  Від експерта надходило клопотання про надання додаткових матеріалів. Необхідні для проведення експертизи матеріали були витребувані судом.

12 квітня 2017 року справу було повторно направлено до Сумського відділення Харківського науково-дослідного інституту судових експертиз ім. Бокаріуса.

Зі змістом судових рішень можна ознайомитись в ЄДРСР за номером справи №920/1099/16